Clubul Sportiv Black Samurai

"Cand se risipesc norii, se poate vedea drumul."G. Funakoshi

AUTOAPARARE COPII

KARATE si AUTOAPARARE COPII

 Varsta + 5 ani

Informatii despre curs

Sportul Karate este cu siguranta unul dintre cele mai distractive, interesante si utile activitati extra-scolare la care copilul dumneavoastra poate participa.

Scolile de Arte Martiale nu sunt la fel. Ce ne deosebeste de restul acestora?

 • prioritatea noastra numarul unu este siguranta;
 • absolventii cursurilor noastre sunt disciplinati, atenti si se pot apara singuri;
 • promovam Respectul, Modestia, Increderea, Perseverenta, Auto-Controlul, Corectitudinea, Spiritul de Echipa si Disciplina;
 • toate cursurile sunt supervizate de Instructori Centuri Negre cu experienta pedagogica si in lucrul cu copiii.

Nu e timpul ca si copilul tau sa incerce karate in cadrul Clubului Sportiv Black Samurai?

De ce sunt bune Artele Martiale pentru copii?

Autoaparare

Marea majoritatea a copiilor vin (sau sunt adusi) la antrenamentele de Arte Martiale pentru a invata sa se apere, iar majoritatea stilurilor sunt cai foarte bune pentru a invata Autoapararea.

Artele Martiale nu inseamna doar sa inveti tehnici de aparare, ci in acelasi timp te invata si cum sa gandesti atunci cand te aperi. De asemenea, te ajuta sa iti dezvolti reflexele de care ai nevoie atunci cand esti in pericol si iti dau increderea necesara pentru a riposta.

Increderea si Respectul de Sine

Copiii care practica Arte Martiale devin mai increzatori in fortele proprii. Instructorii ii incurajeaza sa isi depaseasca emotiile/frica si limitele fizice pentru a-si atinge obiectivele, dar acest nivel de incredere se rasfringe si dincolo de sala, atat in activitatea scolara cat si in viata sociala cotidiana.

Centurile Colorate si Gradele

Poate parea copilaresc, dar ati fi surprinsi sa aflati cat de mult ajuta centurile si gradele pe un copil in constructia increderii in sine si in dorinta acestuia de succes. Artele Martiale au un sistem de centuri colorate, in scop pedagogic/motivational, care indica, printre altele, cunoasterea si abilitatile practicantului, dar si dorinta si perseverenta acestuia. 

Examenele sunt pentru copii ca o motivatie puternica si putin efort asigura succesul. O centura nu e suficienta, copiii imediat cum a obtinut un grad se gandesc la urmatorul. Centurile sunt o cale buna pentru a ajuta copiii sa-si urmareasca progresul dar si pentru a-i motiva sa se straduiasca si mai mult.

 

 

PERFORMANTA SPORTIVA

Cui se adreseaza acest curs ?

Tinerilor baieti si fete cu varsta cuprinsa intre 8 si 25 de ani, fara probleme medicale (apti fizic pentru efort deosebit si constant de ordin fizic si intelectual), cu dorinta de afirmare si vointa de invidiat.

Ce invatam ?

Scopul acestui curs este de a pregati si promova tinerii sportivi in competitiile sportive printr-o pregatire atletica de exceptie, prioritara fiind asimilarea si perfectionarea tuturor detaliilor tehnice, de arbitraj dar si a celor legate de psihologia sportivului, tactici si strategii competitionale.

Vacante

Nu exista intreruperi in perioada de vacanta scolara sau a concediilor. In aceste perioade pregatirea este mai intensa, prin organizarea si participarea la diverse stagii intensive de pregatire/perfectionare cu 2 antrenamente zilnice a cate 2 ore + pregatire fizica profesionala. De asemenea sportivii de performanta participa la "cursurile private" personalizate in functie de profilul psiho-somatic al acestora.

De ce as urma acest curs?

» Pentru ca am studiat si continuam sa o facem pentru a sti cat mai multe modalitati de antrenament stiintifice si moderne, adaptate specificului fiecarui sportiv.

» Pentru ca stim ca exista tineri sportivi cu un potential extraordinar de performanta care vor sa devina adevarati campioni.

» Pentru ca avem experienta in pregatirea sportivilor cu rezultate meritorii.

» Pentru ca dorim sa promovam si sa onoram valorile umane si sportive din Clubul nostru, din orasul Bucuresti, Romania.

Cum ma inscriu?

Inscrierile pentru selectia in Lotul de Performanta (Karate Shotokan Kata si Kumite ) se realizeaza in doua moduri.

Prima modalitate:

Cursantul urmeaza cursurile de AM organizate in cadrul clubului nostru, iar dupa o perioada de timp antrenorul decide pentru care segment de performanta exista posibilitatea de a se antrena sportivul, avand in vedere motivatia, dorinta si calitatile specifice necesare ale acestuia.

A doua modalitate:

Candidatul sustine direct o proba practica si teoretica specifica, iar daca acesta promoveaza testele este inclus automat in Lotul Clubului.

Echipament

Echipamentul necesar pentru grupele de performanta este urmatorul :

Karate Shotokan-Fudokan

 • Costum specific (kata/kumite);
 • Manusi karate (pentru kumite);
 • Centuri colorate (galbena, portocalie,etc);
 • Proteza dentara (kumite);
 • Scoica (kumite masculin);
 • Bustiera (kumite feminin);
 • Botosei protectie tibie (kumite);

 

Clubul Sportiv de KARATE Black Samurai

Contact DOJO

0723.031.536